Beste belangstellende,

Hartelijk welkom op mijn website. U kunt hier zo’n 200 van mijn werken digitaal bekijken. De werken zijn op de overzichtspagina slechts voor een deel zichtbaar, wanneer u met de cursor over elk werk gaat wordt het totale beeld zichtbaar. Door nog een klik te geven op het desbetreffende werk volgt een grote afbeelding plus informatie over het kunstwerk. De genoemde prijzen zijn exclusief lijst en inclusief btw.

Met mijn werk probeer ik poëtische voorstellingen te laten zien, veelal gevat in een stralend kleurengamma. In elk van mijn werken is een verhaal te vinden, vaak hoopvol en meeslepend. Ik werk vooral op papier maar ook op doek en gebruik verschillende technieken, zoals aquarel en gouache.

Daarnaast maak ik wandschilderingen voor buiten- en binnengevels. De foto’s van alle gerealiseerde wandschilderingen worden later nog op deze site geplaatst. Een van de bekendste wandschilderingen bevindt zich in Alblasserdam, aan de Blokweerweg; de zogenaamde “Badtas”.

Bij interesse in, of vragen over één van mijn werken wil ik u graag wijzen op het contactformulier. Ook voor verdere informatie over mijn werk in het algemeen, of voor nieuwe opdrachten kunt u altijd hier terecht.

Het werk kunt u in het echt bekijken in mijn atelier, of bij mij thuis. Daarnaast ben ik altijd bereid om een afspraak te maken voor een bezoek aan uw woon- of werkadres zodat verschillende kunstwerken uitgeprobeerd kunnen worden.


Met een vriendelijke groet,

Raymond Koop21-05-1946 Geboren te Rotterdam

1965 – 1970 Studie aan de Academie van Beeldende Kunsten te Rotterdam

1970 Verblijf te Bern in Zwitserland; daar gewerkt als grafisch ontwerper. Hier ontstonden de eerste tekeningen en aquarellen van landschappen.

1973 Toetreding tot de B.K.R. (Beeldende Kunstenaars Regeling)

1974 – 1975 Ontstaan van houten objecten en mixed media

1977 Verhuizing naar Alblasserdam

1980 Studiereis naar Griekenland en voormalig Joegoslavië. Ontstaan van aquarellen met als thema land en water

1982 Begin van ontwerp en uitvoering muurschilderingen, voor zowel binnen- als buitenmuren

1982 Medeoprichter van teken- en schildersclub Alblasserdam. Start van het geven van groepsschilder-en aquarellessen in de Mijlpaal.

1985 Toetreding tot internationale schildersgroep ‘IN’, gevolgd door exposities met deze groep in Scandinavië, Finland, Duitsland en Nederland.

1985 Start van het geven van privé lessen

1986 Verhuizing atelier naar Eendrachtsweg te Rotterdam

1990 Verhuizing atelier naar Gashouderstraat 50 b, te Rotterdam

1993 Eerste fresco’s bij particulieren en bedrijven

2003 Verhuizing atelier naar Vredesteinstraat 50 te Rotterdam

2006 Verhuizing atelier naar Parallelweg 11 te Alblasserdam

Type je zoekwoorden hierboven en druk op Enter om te zoeken. Druk ESC om te annuleren.